Een greep uit ons assortiment
Palm bier heeft een zachte en zoete smaak. De unieke ambermouten bepalen de basissmaak van PALM: lichte karamelsmaken met een honingachtige malsheid. De naam van Palm dateert van 1929. Aanvankelijk heette het bier Speciale Palm, verwijzend naar enerzijds de biersoort Speciale Belge en anderzijds naar de palm die op het logo stond als teken van overwinning van het hoge gistenbier. Het moutproces geschiedt naar de specifieke voorschriften van PALM en is gericht op een natuurlijke bruinkleuring die er de specifieke smaak aan geeft. 5.4% Alc.
Palm Speciale
Pauwel Kwak heeft een heerlijke fruitige geur die doet denken aan abrikozen, aar ook de zoetigheid van zoethout komt naar voren. Bij het proeven van dit speciale Belgische bier proeft u, net als de geur, de abrikoos. De fruitige smaak blijft hangen samen met een zoetigheid die doet denken aan karamel. Daarnaast heeft het nog een wat lichte bittere smaak die verneembaar is in de fijne afdronk. Het mooie van dit bier is, is dat ondanks zijn hogere alcoholpercentage, het toch een zacht biertje is. 8% Alc.
Kwak
Tripel Karmeliet
Karmeliet Tripel heeft niet alleen een heerlijke smaak ook een heerlijke geur. De geur is aantrekkelijk door vanille en bruine suiker. Daarnaast heeft het bier veel fruitigheid van perzik en banaan en iets van citrus. In de smaak overheerst de hop met haar behoorlijke bitters. Dit geeft het bier kracht en pit. Neem even de tijd en de herkenbare zoete smaak, die we kennen van de geur komt terug. Het wordt romig zacht en de zweem van vanille komt ook weer tevoorschijn. Volgens de Belgen is Karmeliet Tripel een van de meest schone bieren, oftewel een van de lekkerste bieren ter wereld! 8% Alc.
Duvel
Een Duvel geldt nog steeds als dé referentie onder de zwaardere, blonde bieren. Het boeket is pittig en prikkelend in de neus met wat citrus, die zelfs licht neigt naar pompelmoes door het gebruik van enkel de beste nobele hopsoorten. Dit kan ook terug gevonden worden in de smaak, mooi gebalanceerd met een vleugje kruidigheid. Dankzij het hoge CO2-gehalte heeft het bier een zaligmakende rondheid in de mond. Een Duvel is zowel de volmaakte dorstlesser als de ideale aperitief. 8.5% Alc.